marți, 24 ianuarie 2012

Bai,lumea asta te inghite.

Cat va mai trebui sa suporti pana se satura lumea de barfe.Cat va mai trebui sa astepti dupa prostii -nu gasesc un alt termen mai subtil- care iti discuta tie problemele.Cu ce le-ai gresit tu,om normal care vrea sa stea departe de gura lumii,cu ce le-ai stricat tu smecheria lor?Raspunsul:cu nimic.
In ziua de azi putem observa rare specimene de asa-zisii oameni,dar care au o mentalitate muuult sub cea a unei primate.Ce stiu aceste fiinte sa faca: sa barfeasca,sa injure,sa scuipe,iar cand vine vorba de femele,sa iti faca viata un calvar.
Sincer,nu cred ca sunt singura care cunoaste asemenea persoane,nu cred ca sunt singura ce nu este de acord cu comportamentul lor si sunt sigura ca nu sunt singura careia ii este de ajuns sa le auda si vada mereu.
Lumea asta incepe sa te inghita incetul cu incetul,incepe sa dea uitarii ceea ce inseamna o carte sau un film bun,muzica de calitate si restul il stiti prea bine.
Noi trebuie sa schimbam asta,nu trebuie sa ne lasam inghititi,trebuie sa luptam si sa ii doboram,pentru ca numai asa vom putea evada dintr-un imperiu ce sta sa pice.
Trebuie sa realizam ca numai noi suntem sansa,sansa proprie de a schimba ceva.

2 comentarii: